Стопкадър Нова ТвБивш наш министър обяви какво трябва да направи Бойко

...
Стопкадър Нова ТвБивш наш министър обяви какво трябва да направи Бойко
Коментари Харесай

Ревизоро: Борисов сам да прецени с кого ГЕРБ да направи коалиция

Стопкадър Нова Тв

Бивш наш министър разгласи какво би трябвало да направи Бойко Борисов, с цел да се сформира кабинет.

„ Всичко опира до доверие – кой ще води договарянията, какви гаранции ще даде и къде е сигурността, че тези гаранции ще се изпълнят. Преди изборите един от водачите споделя – вторият наложително би трябвало да поддържа първия. Вторият споделя: „ Ще прецакаме първия, като вземем властта първият ще го натиснат ”. Не може цяла акция да казваш, че другите са неприятни ”. Това съобщи някогашният екоминистър Емил Димитров – Ревизоро  в предаването „ На фокус ” по Нова Тв.

Той е безапелационен, че водачите персонално би трябвало да водят диалози за коалиране.

В съвет до водача на ГЕРБ Димитров посъветва Борисов, в случай че толкоз желаят да има друг премиер, той да го назначи. „ Борисов би трябвало самичък персонално да направи стъпките и програмата. Сам персонално би трябвало да реши с кой да направи коалиция ”, сподели Димитров.

Малко по-късно някогашният екоминистър разгласи, че не е консултант. „ Турската империя е умряла от съветници. Аз не съм консултант, само че пиарите по този начин вредят от време на време, че по-добре да не се обаждат… при мен съм им казвал – „ един месец ще ви заплащам, не идвайте на работа ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР